top of page

    OVER ONS

DSC_9448.JPG

Wie zijn wij?

ARTG (A&R Textile Group B.V.) is in 2009 opgericht na aanvragen uit het Midden-Oosten, of wij

hoogwaardige kwaliteit handdoeken en badjassen konden leveren voor de hotelindustrie.

Inmiddels is er een enorme groei in het bedrijf ontstaan. Waar we begonnen in het Midden-Oosten met het verkopen van handdoeken aan hotels ging het al snel richting Europa.

Een eerste magazijn werd gekocht en er werd een handdoeken lijn ontwikkeld in 13 kleuren. Zowel een 350 als 500 grams serie kwamen op voorraad te liggen in ons magazijn onder de rook van Rotterdam. Ook badjassen in dezelfde 13 kleuren werden geproduceerd. Wij hebben gekozen om badjassen te maken in 6 verschillende maten in tegenstelling tot vaak het "One Size Fits All" systeem wat er veel gevoerd wordt. Geen mens is hetzelfde dus er zijn ook verschillende maten nodig.

Onze omvang is veel ruimer waardoor de badjas ook sluit als u zit op een stoel. Tevens zijn de mouwen langer dan gebruikelijk.

 

Voorraadvoering

Al na een paar maanden werd het magazijn te klein en hebben we een tweede magazijn aangeschaft. Hier konden we een duidelijk onderscheid maken in onze grote voorraden. In de loop der jaren zijn er veel artikelen bijgekomen, o.a. golfhanddoekjes in 16 kleuren en een complete babylijn met slabbetjes, spuugdoekjes, babycapes en badjasjes. Ook is de 500 grams handdoeken serie van 13 naar 21 kleuren uitgebreid en is de Big Towel aan ons assortiment toegevoegd. Een strandlaken van 100 x 210 cm die ook over de massagetafel past.

 

Distributie in Europa

ARTG levert inmiddels aan een groot aantal landen binnen Europa.

In veel landen werken we met agenten/groothandels die onze producten aanbieden bij hun klanten.

 

Magazijn

In de herfst van 2016 heeft er een grote verhuizing plaatsgevonden. De inmiddels 3 magazijnen zijn ingeruild voor 1 groot magazijn. Hier kunnen we blijven groeien en zorgen dat we voldoende voorraden hebben om direct aan alle vraag te voldoen.

Ontwikkeling

ARTG blijft ontwikkelen en produceren om aan onze hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen. Wij houden een strenge controle op de fabrieken, kleuren en arbeidsvoorwaarden. Kinderarbeid is niet toegestaan. Wij werken niet met subcontractors maar uitsluitend met gecertificeerde bedrijven.

bottom of page